Home

Keukens

Wij vieren feest!
Draai je eigen cadeau.

Borghuis Keukens bestaat één jaar en daarom vieren wij feest.

Veel gezinnen hebben we in het afgelopen jaar blij mogen maken met een nieuwe keuken. Daar zijn we uiteraard erg trots op! Een kleine impressie van de door ons geleverde keukens kunt u vinden onder het kopje “Binnenkijken bij”

Wie jarig is, trakteert! Draai aan het rad en kies uw cadeau. Onderaan deze pagina kunt u een uitgebreide speluitleg vinden.

Koopzondag 17 maart kookdemonstratie

Op zondag 17 maar a.s. van 12 tot 17 uur hebben we de hele dag door kookdemo’s. Natuurlijk is er ook een feest voor de kinderen die samen cupcakes mogen versieren en opeten.

Ontdek onze duurzame, groene en milieuvriendelijke keukens

Wil je een keuken die lang meegaat, 100% recyclebaar is en energiezuinig wordt geproduceerd? Kies dan, zonder extra kosten, voor onze milieuvriendelijke keukenkasten van Greenline. Deze zijn gemaakt van BioBoard, een licht en uiterst stabiel materiaal waarin snelgroeiende gewassen en andere eenjarige planten worden verwerkt. Hierdoor zijn deze kasten tot 30% lichter en besparen we tot 37% aan hout. Het hout dat wel in BioBoard zit, komt uit duurzaam beheerd bos. Vandaar ook dat BioBoard het PEFC-certificaat heeft gekregen.

Werkwijze

Eerlijk en vakkundig keukenadvies is onmisbaar wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe keuken.

Een perfecte plaatsing voor jarenlang gebruiksplezier is waar wij bij elk project weer naar streven.

Borghuis Keukens beschikt over een handig programma, waarmee uw droomkeuken eenvoudig ontworpen kan worden in 3D.

Bekijk hier vrijblijvend onze magazine.

Maak vrijblijvend een afspraak

Klik hier om onze bedrijfsvideo te bekijken.

Wat mensen zeggen

Wij zijn nu al blij!

Wat een mooie showroom bij Borghuis Keukens. We hadden al best wat keukenzaken bezichtigd, maar deze sprong er echt uit. Daarnaast gaf Jeroen ons enkele adviezen waar we zelf nog niet aan gedacht hadden. En wat blijkt; in onze keukenruimte is toch voldoende plaats voor een kookeiland. En dat wilde ik zo graag! Wij zijn nu dus al blij! Nog een paar weekjes wachten en dan wordt de keuken geplaatst.

Sonja Boskamp - Klazienaveen
Tevreden klant

The kitchen is the heart of the home!

Laatste Nieuws