ICT-Beheer

Om ICT storingen te voorkomen is het belangrijk om periodiek preventief systeemonderhoud uit te voeren. Hierbij staat veiligheid voorop. Software-matige updates worden uitgevoerd, storingen worden verholpen en ICT-vraagstukken worden beantwoord. Preventief systeemonderhoud reduceert onverwachte storingen tot het minimum en verlengd de levensduur van uw ICT-apparatuur.

ICT-beheer op locatie

Ter bevordering van onze dienstverlening kiezen wij voor en fysieke aanwezigheid op locaties van onze opdrachtgevers. Vraagstukken worden hierdoor sneller in kaart gebracht en opgelost. Hiermee worden storingen beperkt tot het minimum.

Hulp op afstand

Kleine vraagstukken kunnen veelal snel en eenvoudig worden opgelost middels een verbinding (bureaublad-overname) op afstand. Hierbij heeft u volledig inzicht in de wijze waarop wij uw vraagstuk oplossen. Wij helpen u graag met al uw vragen en problemen.

Garantie afhandeling

Bij ons aangekochte ICT-apparatuur met hardwareproblemen kunnen binnen de garantietermijn worden verzonden aan de fabriek. Raadpleeg voor meer informatie en voorwaarden de website van de fabrikant. Houdt hierbij uw aankoopfactuur bij de hand.

Particuliere diensten

Een toenemende groei van onze webdiensten heeft ons doen besluiten om per 01 mei 2018 geen particuliere diensten meer aan te bieden. Hiermee kunnen we de kwaliteit van onze zakelijke dienstverlening waarborgen. Kwailiteit staat bij ons voorop.