Ons team

Ons klein, gedreven en enthousiast team staat graag voor u klaar om elke opdracht tot een gewenst eindresultaat te brengen. Naast eigen mensen beschikken wij over een netwerk aan vakspecialisten. Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze mogelijkheden en diensten? Wij zijn u graag van dienst.

René Aalders
Owner, Webdesign en ICT

Samenwerken, netwerken en het bij elkaar brengen van partijen is mijn grootste passie. Door opdrachtgevers op unieke wijze te presenteren op het grootste netwerk van de wereld (het internet), breng ik ondernemers met hun gewenste doelgroep(en) in contact.

Chantal ten Brink
Multi media vormgever

Klantenwensen vertalen tot een uniek eindresultaat is mijn passie. Sinds september 2018 ben ik werkzaam bij Aalders ICT en Webdesign als Front-End Developer. Hierbij houd ik mij vooral bezig met het ontwerpen en bouwen van websites en webwinkels.

Daniek Bouwmeester
Multimedia stagiaire

Al sinds ik een klein meisje was had ik al een passie voor alles wat met creativiteit te maken had zoals tekenen, schilderen en noem het maar op, daarom doe ik nu ook de opleiding tot mediavormgever om mijn droom achterna te gaan.

Joost Kroezen
ICT stagiair

Direct resultaat vind ik belangrijk in mijn werk, sinds 26 augustus ben ik werkzaam bij Aalders ICT en Webdesign als Stagiaire voor ICT. Hierbij houd ik me vooral bezig met de ICT zaken en eventueel ook met de webdesign.